Vilka är vi?

Vi är ett IT- & konsultbolag som brinner för problemlösning och allt som har med digitalisering och utveckling att göra. Vårt mål är att vara er brygga över till den digitala världen där kreativa och innovativa digitala lösningar hjälper er nå era mål – oavsett om det är en hemsida, applikation, dataanalys eller en kombination.

Civilingenjörer med passion för problemlösning

Det finns många ord som beskriver en civilingenjör, problemlösare, ledare, utvecklare, för att nämna några få. Genom många år av studier kombinerat med arbete har vi varit i kontakt med många tekniska utmaningar som hjälpt oss forma vår skarpa problemlösnings- och innovationsförmåga. 

agea-group-it-foretag-om-oss

På AGEA Group värdesätter vi

Tre viktiga framgångsfaktorer

Kvalitet

Hos oss kan du alltid vara säker på att den produkt vi utvecklar är av allra högsta kvalité. Vår kvalité grundar sig i vårt engagemang och hängivenhet till att skapa lösningar som framhäver och tillför värde till er organisation.

Kompetens

Utefter ert skräddarsydda behov granskar vi noggrant den kompetens vi behöver tillsätta på projektet för att kunna leverera på det absolut effektivaste sättet.

Transparens

Kommunikation, tydlighet, återkoppling och professionell konsultation är viktiga grundstenar för att samtliga parter ska vara nöjda. På AGEA Group arbetar vi efter agila arbetsmetoder vilket innebär att produkten uppdateras enligt tidigare utvärdering tillsammans med er som kund och uppgraderas efter varje iteration.