Förstärk din digitala närvaro

För ökad flexibilitet erbjuder vi

Våra back- och frontend-utvecklare ser till att din hemsida utvecklas efter dina preferenser.

Våra paketlösningar

Varför hemsida?

Digitalisering är inte längre något man endast pratar om, det är här. Majoriteten av befolkningen har idag en digital plattform som de kontinuerligt besöker för dels underhållning men också information. Genom att digitalisera delar av er verksamhet kan ni
1. Nå ut till denna mängd,
2. Samla all information under samma tak och presentera det snyggt,
3. Låta sidan sälja åt er dygnet runt.

Har du en produkt eller tjänst som du vill kunna sälja? Då kan en webbshop vara det rätta för dig. Men syftet med en hemsida behöver nödvändigtvis inte vara sälj, det kan även användas för administrativa ändamål eller andra typer av verktyg. Har ni många användare som ni enkelt vill kunna hantera? Då kan en portal där användarna syns och kan hanteras med olika funktioner vara en lösning. Berätta vad syftet är så hittar vi en lösning, det är vi grymma på.

Skräddarsydda hemsidor

Teamet hos oss på AGEA Group består av tekniskt vässade personer med enorm passion för utmaningar, webbutveckling och kundrelationer. På AGEA Group vet vi att varje verksamhet är unik därför har vi skapat ett väldigt kundfokuserat tillvägagångssätt som i sin kärna baseras på samarbete när vi skräddarsyr er hemsida.

agea-group-agil-utvecklingsmetod


Vår metod kallas Agil metod och går ut på att förstå er verksamhet och sättet ni arbetar på för att sedan stegvis kunna framhäva detta via er hemsida och konvertera besökare till kunder . Via vår metod är ni involverade hela vägen och får under hela processens gång utskott för era tankar och idéer. Med andra ord är vi glada över att låta er vara en del av projektgruppen.

Detta utgör en av våra värdegrunder, Transparens – att ha en öppen och tydlig kommunikation för att du som kund ska veta och kunna påverka vad som sker vid varje steg av processen. I Projektgruppen ingår alltid ni som kund, projektledare, mjukvaruingenjör och kundansvarig. Tillsammans bygger vi en hemsida skräddarsydd för er verksamhet och ändamål. Vi är mer än stolta över att säga att vi är bäst på det vi gör.

Webbdesign & Utveckling

Vi är medvetna om att IT-branschen är under ständig utveckling. Därför arbetar vi aktivt med att våra utvecklare ständigt utbildas inom de senaste verktygen och arbetssätten. Detta för att ni som kund alltid ska få produkter levererade till er som håller sig i framkant med teknologin. Våra professionella in-house web designers och utvecklare har hjälpt våra kunder att nå sina digitala säljmål år efter år. Vi är trogna vår filosofi att en bra hemsida eller webbshop kombinerar en tilltalande webbdesign, god användarupplevelse och solid teknologi. 

Efter avslutat projekt är det väldigt viktigt för oss att våra kunder inte känner sig övergivna eller inte har tillräckligt med kunskap för att administrera sin sida och hålla den uppdaterad och levande. Därför kombinerar våra paket en högklassig design baserad på UI och UX principer från den senaste forskningen inom Human Computer Interaction (HCI) samt en drift- och underhållsdel som håller er sida robust, säker och uppdaterad med den senaste programvaran och innehållet.

Med våra tillvalspaket kan ni dessutom erhålla den kunskap som krävs för att själva göra ändringar och hålla er sida levande. Läs mer om våra erbjudande och paket nedan.

hemsidor-agea-group-webdesign
snygga-hemsidor-by-agea-group

Ökad konverteringsratio

Med en hemsida förbättrar ni era förutsättningar att nå ut till en bredare massa och erhålla högre Call To Action.

Alla hemsidor vi utvecklar är responsiva, oavsett om det är en dator, telefon eller surfplatta som används kommer innehållet presenteras med samma höga kvalité.

Våra paketlösningar

Välj den lösning som passar era behov mest.

Osäkra på vilken lösning som passar er? Eller hittar ni inget paket som matcher era behov? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning just efter era behov.

* Samtliga priser är ex. moms och faktureras kvartalsvis

Brons

kr/mån i 12 mån

Därefter 330 kr/mån

Exempel:

Silver

2890 kr/mån i 12 mån

Därefter 330 kr/mån

Exempel:

Guld

kr/mån i 12 mån

Därefter 330 kr/mån

Exempel:

Tilläggspaket

Vi är väldigt måna om att ni ska känna att ni inte saknar något när det kommer till er digitala plattform. Därför, som komplement till våra omfattande paketlösningar för hemsidor eller er befintliga hemsida, erbjuder vi även tilläggspaket för en helhetsupplevelse.

Vill ni kanske ha en skräddarsydd logga designad efter era idéer? Vill ni kanske lära er mer om hur ni administrerar och ändrar befitliga texter, kampanjer, färger eller stil på er hemsida helt själva? Eller vill ni få starkare närvaro på Google och andra sökmotorer? Kika då gärna in våra tilläggspaket nedan.

* Samtliga priser är ex. moms och faktureras kvartalsvis

Logotyp

490 kr/mån i 12 mån

Därefter 0 kr/mån

Skräddarsydd Utbildning

kr/2h

Därefter 790 kr/h

SEO-paketet

1250 kr/mån i 12 mån

Därefter 0 kr/mån

Ta nästa steg - kontakta oss

Intresserad? Kontakta oss!

Vill du få en offert eller bara ställa en fråga så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Förklara kort vad ni är intresserade av så skräddarsyr vi en lösning just efter era behov.