Utveckling, utmaning & ren teamanda

Bli en av oss!

Vi söker dig som brinner för utmaningar.
Oavsett om du är säljare eller utvecklare så är du mer än välkommen att skicka in din profil till oss.

Tillsammans går vi framåt

Vill du vara med och leverera tjänster som gör skillnad för många bolag? Är du bra på det du gör, kan ta tuffa beslut, vill hitta effektiva lösningar och är hjälpsam? Då lär du passa bra hos oss!

På AGEA Group jobbar säljare och utvecklare tillsammans i utvecklingsteam. Det agila arbetssättet, som vi brinner extra för, gör det möjligt att prova dig fram i nära samarbete med andra kompetenser, utveckla – och utvecklas tillsammans med hjälpsamma kollegor.

Din personliga utveckling hos oss är minst lika viktig som att leverera tjänster och produkter med högsta kvalité. Att erbjuda en kreativ miljö med både roliga och utmanande arbetsuppgifter är prioritet hos oss.

Vad vi söker

Oavsett kompetens så är vi alltid öppna för spontanansökningar.
Tveka inte, skicka in din ansökan så återkopplar vi så snart vi kan!

Säljare

Var med och sälj våra tjänster och produkter. Var en bidragande faktor till att bolag digitaliserar sin verksamhet och skördar dess fördelar.

Utvecklare

Webbutvecklare (fullstack eller front/backend), IT-konsult, systemvetare, mjukvaruutvecklare. Hittar du inte din kompetens? Skicka en spontanansökan!

Löpande ansökan

Hittar du inte din kompetens? Var inte orolig! Vi vet att det finns många kompetenser som faller inom digitalisering, så skicka gärna in en spotansansökan!

Lediga tjänster

  • IT-Säljare

    Söker du mer än ett jobb? Säljutvecklande IT-Säljare Ansök AGEA Group, med vår tekniska kunskap och transparens gör vi livet lite enklare för våra kunder. Vi ser till att IT-lösningar blir roliga samt skapar en otrolig upplevelse under utvecklingen och levererar alltid över förväntan genom vår AGILA-Arbetsmetodik....

Ansök idag

Fyll ansökan nedan med dina uppgifter och CV. Vi kontaktar dig så snabbt vi kan!