Söker du mer än ett jobb?

Säljutvecklande IT-Säljare

Annonsid: 2655, Säljutvecklande IT-säljare, med utgångspunkt i Norrköping

AGEA Group, med vår tekniska kunskap och transparens gör vi livet lite enklare för våra kunder. Vi ser till att IT-lösningar blir roliga samt skapar en otrolig upplevelse under utvecklingen och levererar alltid över förväntan genom vår AGILA-Arbetsmetodik. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder och personal samt värdesätter våra relationer både internt som externt.

Vad menar vi med det? Att komma till en arbetsplats där du betyder något, där dina åsikter tas vara på. Inom AGEA jobbar vi alla mot samma mål men ur olika vinklar. Hos AGEA fås alltid möjligheten att testa sin egna gränser. Du får en tydlig beskrivning av vad som ska göras samtidigt som vi lämnar utrymme till att själv kunna påverka dina arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Vi tror inte på att roller ska vara helt fasta. AGEA uppmuntrar att ta sig an nya utmaningar och att ständigt vilja förbättras, trial and error är en bra metod hos AGEA, du kommer att få vara med i breda processflöden som kommer göra din vardag lärorik. Precis som vi vill att AGEA ska växa vill vi även att våra medarbetare växer med oss.

AGEAs mål är att bli ledande inom IT och att förbättra världen med hjälp av tekniska lösningar som skapar mervärde och effektivitet samt är samhällsvänliga och bidrar till att framtiden blir säkrare.

Vad du främst ska göra

Du kommer att ingå i bolagets kärna och hjärta – det är utan tvekan vårt Säljteam. Du kommer tillsammans med ditt team att vara med och sälja samt bygga vidare på säljorganisationen i sin helhet. Där målet är att leva upp till våra värderingar inom bolaget som blir din styrka vid försäljningen. Vi bistår dig med dem verktygen och en hel del goda förmåner som krävs för att ta sig an denna roll.

I rollen som IT-säljare är ditt huvudansvar att driva och utveckla vår försäljning. Det handlar både om att utvidga affärerna för existerande kunder samt att i samråd med marknadsansvarig ansvara för nykundsförsäljning. I ditt ansvar ingår även att planera, genomföra, följa upp och förbättra vårt löpande arbete.

Vid start kommer du att ha Coacher och Seniora personer runt om dig. Därtill kommer du att utbildas inom våra arbetsområden samt att vi kommer att erbjuda dig ständig kompetensutveckling för att du ska ha tillgång till alla verktyg för att lyckas i rollen. Vi vill se dig lyckas!

Din profil

Vi söker dig som har jobbat några år som säljare inom B2B och har en god analytisk förmåga. Viktigt är att du har erfarenhet av att träffa kunder och bemöta dem på rätt sätt. Du ska ha hög social kompetens och förmåga att skapa bra relationer med personer på våra kundbolag.

Meriterande kvalifikationer (inget krav)

  • God IT-kompetens och produktkompetens inom Webb / App-utveckling
  • Goda datorkunskaper (Office-paketet)
  • Bekant med Atlasian produkter (JIRA, Trello, Confluence)
  • Bekant med Slack / GIT
  • Mycket goda kunskaper i Engelska (tal och skrift)
  • Tidigare försäljningserfarenhet med goda meriter

Hur ansöker jag?

Vi vill inte att du som kandidat ska lägga för mycket energi på ett Personligt brev,
Fyll i din ansökan nedan eller mejla din ansökan till Arash@agea.se

Vid funderingar kring annonsen tveka inte att höra av dig så besvaras det så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att stärka upp med din profil i vårt växande bolag.

Hälsningar,
TEAM-AGEA

Ansök idag

Fyll ansökan nedan med dina uppgifter och CV. Vi kontaktar dig så snabbt vi kan!

Vad vi gör bäst

Tre Framgångs Faktorer Vi Lever Upp Till

Kvalitet

Hos oss kan du alltid vara säker på att den produkt vi utvecklar är av allra högsta kvalité. Vår kvalité grundar sig i vårt engagemang och hängivenhet till att skapa lösningar som framhäver och tillför värde till er organisation.

Agil arbetsmetodik

Kommunikation, tydlighet, återkoppling och professionell konsultation är viktiga grundstenar för att samtliga parter ska vara nöjda. På AGEA Group arbetar vi efter agila arbetsmetoder vilket innebär att produkten uppdateras enligt tidigare utvärdering och levereras för utvärdering. Det betyder inte att produkten ska vara färdig, snarare att kunden får insikt i utvecklingen och kan påverka den.

Kompetens

Utefter ert skräddarsydda behov granskar vi noggrant den kompetens vi behöver tillsätta på projektet för att kunna leverera på det absolut effektivaste sättet.